Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel
Hooymans transport richt zich op het nationaal en internationaal vervoer van voertuigen.Ons bedrijf heeft reeds een jarenlange ervaring opgebouwd in het transport van voertuigen van gestrande vakantiegangers vanuit heel europa terug naar Nederland. Het transport kan varieren van auto tot caravan, van kampeerwagen tot motorfiets. Deze transporten voeren wij uit in opdracht van de ANWB alarmcentrale.

Heeft u iets te vervoeren ?
Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden : 0418-635001

Infra Transport
Ook voor al uw overige transporten kunnen wij u van dienst zijn, ons huidige wagenpark heeft ook de beschikking over een vrachtwagen die speciaal ingezet wordt voor het infra transport van aktiewagens en tekstkarren. Deze transporten verzorgen wij op aanvraag door heel nederland. Ook de infra transport hebben al jarenlange ervaring in en werken wij met diverse vaste opdrachtgevers oa Bam verkeerstechniek, van Rens Mobiliteit, en andere. Wij zijn een veelzijdig bedrijf gericht op transport maar wel met service en ervaren vakmensen, wij voeren uw opdrachten graag conform uw wensen uit en hopen u van dienst te mogen zijn.

Uitgebreid wagenpark
Met ons uitgebreide wagenpark kunnen wij autotransporten aan van 1 tot tientallen auto's tegelijkertijd, zo kunnen we het transport verzorgen voor grote autobedrijven tussen verschillende vestigingen. Maar ook voor particulieren die bijvoorbeeld een oltimer op locatie van een toertocht gebracht willen hebben kunnen wij u van dienst zijn. Ook zijn wij al enige tijd actief in het transporteren van aktiewagens, verkeersborden en ander materiaal die gebruikt worden ten behoeve van infrawerken of te wel het werk langs de weg.
 
Uw aanhangwagen verkopen of inruilen?
Neem contact op
Copyright 2024 - Hooymans Transport
  • Hooymans Transport is lid van ANWB
  • Hooymans Transport is lid van VCA